-
door Anja Janssen
Hoe natuurlijk is wijn ? Wist je dat er 72 additieven door de wijnmaker gebruikt kunnen worden ?
-
door Anja Janssen
Wat is natuurlijke wijn nu eigenlijk ?
-
door Anja Janssen
Hoeveel banale Moscato d'Asti wijnen zijn er niet ... Tijdens mijn wijnontdekking in Piemonte heb ik dé beste gevonden : slechts 5,5°C alco...
-
door Anja Janssen
Er bestaan heel wat wijnfouten. Reductie en 'kurk' zijn 2 veel voorkomende tekortkomingen. De één kan je verhelpen, de ander niet. Benieuwd ?
-
door Anja Janssen
Ben ik nu echt gelukkig ?
Heb je jezelf deze vraag ook al eens gesteld ? Durf je echt op ontdekkingsreis te gaan bij jezelf om het antwoor...
-
door Anja Janssen
Er bestaat niet iets zoals een geboren wijnproever. Het maakt niet uit hoeveel je weet over wijn, wijnproeven kan je leren ! Het lijkt mij...
Gebruik de pijlen links/rechts om door de diavoorstelling te navigeren, of veeg links/rechts op een mobiel apparaat