Bar-o-lo zomereditie 2022

Deze zomer pak ik uit met Bar-o-lo, dé meest chille wijnbar in As en omgeving.

Anja schenkt wijn aan de Sint-Aldegondiskerk in As

Bij Bar-o-lo wil ik je graag in een ongedwongen sfeer onderdompelen in de heerlijke smaken van Piemonte. Gezellig samen met vrienden, familie of collega's genieten van de lekkerste wijnen en bijpassende aperitivi. De naam Bar-o-lo verwijst trouwens niet alleen naar een 'bar' maar ook naar een barolo, een heerlijke verfijnde rode wijn uit Piemonte.

De locatie?

De prachtige, beschermde Sint-Aldegondiskerk in As maakt het decor uit voor deze wijnbelevingen.

Bij mooi weer genieten we in openlucht onder de schaduw van de boom. Wanneer de temperaturen té zomers worden of bij een frisse bui, maken we het knus in deze parel opgetrokken uit gele mergelsteen. Wist je trouwens dat in een kerk gebouwd uit mergelsteen het heerlijk fris is in de zomer?

Wanneer kan je komen chillen?

datums  Openingsdagen Bar-o-lo

  Wat staat er op de kaart?

  Naast verschillende soorten wijn uit Piemonte, kan je ook je dorst lessen met een frisse pint of een frisdrank. We voorzien ook een mooi aanbod van bijpassende authentieke Italiaanse "aperitivi" om je honger te stillen.

  Ik bied ook een proeversbeleving aan: kom in totaliteit 10 wijnen proeven op eigen tempo. Fan van mijn wijnen? Tijdens het weekend doe ik een speciale actie: 10% korting bij aankoop van 6 flessen en betaling ter plaatse. Zo kan je thuis meteen verder genieten.

  Zin in meer?

  Aan de hand van een expositie in de kerk neem ik je graag mee op reis naar mijn 5 wijnmakers.

  Ook mijn film "I miei artisti Piemontesi", een pakkend portret van 3 wijnmakers uit Piemonte, zal doorlopend te zien zijn.

  Elk weekend van de zomerbar geef ik trouwens 3 waardebonnen van € 25 weg! Je hoeft hiervoor enkel maar de wedstrijdvraag te beantwoorden en jouw deelnemingsformulier in de ton te steken. Ik breng de winnaars persoonlijk op de hoogte. 

  Kom je met een groep van 10 personen? Dan maak je bovendien kans op een unieke wijnbeleving met Anja in de natuur in Oudsbergen voor 10 personen. Deze prijs wordt op het einde van de zomer toegekend.

  Serata Bar-o-lo 

  Stip 17/09 steevast in het rood aan in je agenda ! Nodig je vrienden maar alvast uit en laat je onderdompelen in de Italiaanse sfeer. Geniet van pure Italiaanse gerechten en wijnen en houd de herinnering aan de vakantie levend. Boek hier je tickets. Er zijn slechts 100 plaatsen.

  Praktisch

  Er zijn toiletten aanwezig in de kerk.

  Betaalmogelijkheden: cash en betaalkaart.

  Parkeren kan op het Sint-Aldegondisplein vlakbij de kerk of op de parkeerplaats aan het gemeentehuis van As (Dorpsstraat 2 in As), op 4 minuten wandelafstand. Of kom gezellig met de fiets!

   

  Ik kijk er ontzettend naar uit om je mee te nemen in mijn passie, samen met de mensen die je graag ziet. Tot dan?
  Un abbraccio forte, Anja.