fbpx

Herfst in Piemonte

Onvergetelijke wijnbelevingen in het St. Aldegondiskerkje in As 

Cinema Italiana

5 oktober vertrek ik samen met Babs (Something Blue Videography) naar Piemonte om onze film ‘I miei artisti Piemontesi’ te maken. (Als de code voor Piemonte groen blijft – fingers crossed !)

Babs is een talentvolle foto & videografe alsook een dronepilote dus dat kan alleen maar schitterende beelden opleveren.

De planning is zo goed als klaar ! Een fijn, spannend avontuur waarbij ik ‘mijn’ 3 wijnmakers het podium en alle aandacht wil geven.
Ook zij kijken er erg naar uit. De film wordt in het Italiaans opgenomen en met ondertiteling vertaald naar het Nederlands.

30/10/2010 is de première van de film in het St. Aldegondiskerkje in As.

Programma :
– 19u30 : start van de 30 min durende film met een glaasje bubbels waarbij je nadien kan genieten van een antipasti schotel uit Piemonte met 2 glazen wijn naar keuze;
– Ticket : EUR 59 per persoon

 

Exclusief 5-gangen diner & Veiling

Dit belooft een onvergetelijke avond te worden !

We starten met de film ‘I miei artisti Piemontesi’ om 19u00 samen met het aperitief.
Nadien volgt een 5 gangen menu met gerechten uit de traditionele Piemontese keuken en aangepaste (nieuwe) wijnen. Ikzelf haal de kleppers van formaat uit mijn wijnkelder zoals een Roero Arneis Riserva en een mooie Barolo.

Onze private chef deze avond is Kevin Bonanno, heerlijk, jong keukengeweld.

Tussen de gerechten veil ik een aantal héél exclusieve wijnen. Pareltjes van wijnen, vandaag familiebezit van ‘mijn’ wijnmakers. De opbrengst gaat integraal naar een goed doel.

Ticket : EUR 95 per persoon exclusief aangepaste wijnen

 

Wijndegustaties

Op zondag voorzie ik 2 aparte wijndegustaties onder begeleiding. De eerste start om 10u30 – 12u30 en de tweede is voorzien om 15u00 – 17u00. 

Het programma start telkens met de film ‘I miei artisti Piemontesi’.
Vervolgens stel ik mijn aanbod mousserende en stille wijnen voor en ontdekken we samen de geuren en aroma’s van de wijnen.

Ticket : EUR 49 per persoon

 

Ticket reservering:

Elk event heeft een eigen optie om te reserveren. Scroll verder naar beneden om alle events te bekijken.